Hypoallergene huidverzorgingsproducten

AT14®

AT14

hypoallergene huidverzorgingsproducten

AT14 skincare producten zijn uiterst zorgvuldig samengesteld in samenwerking met allergologen en dermatologen.

AT14

In de medische literatuur bekend zijnde contactallergenen zoals bijv. parfum, conserveermiddelen en wolvet (wolalcoholen of lanoline) zijn vermeden, waardoor AT14 skincare écht hypoallergeen is. Tevens bevat de AT14 douchecrème en shampoo géén cocamidopropyl betaïne (een chemische stof die in schuimende producten voorkomt). De AT14 skincare producten bevatten huidverzorgende en huidverbeterende ingrediënten waaronder teunisbloemolie, squalane, sheabutter en ceramide 2.

AT14 skincare is daarom een goede keuze voor de verzorging van je huid, zeker als je ook een droge of (zeer) gevoelige huid hebt ten gevolge van een bewezen contactallergie (huidallergie) en/of eczeem.

Allergy Certified

AT14 skincare producten zijn 'Allergy Certified'. Allergy Certified is een Deense certificeringsorganisatie die wereldwijd werkzaam is. Wanneer je producten met het Allergy Certified-label kiest, kun je er zeker van zijn dat wetenschappers elk ingrediënt hebben doorgenomen en een risicobeoordeling hebben uitgevoerd.

Logo allergy certified

Het label wordt, na een strenge keuring, uitsluitend toegekend aan huidverzorgingsproducten die bijdragen aan optimale huidverzorging/huidverbetering door gebruik te maken van hypoallergene ingrediënten of, zoals bij AT14 skincare producten, zelfs allergeen-vrije ingrediënten.

Assortiment AT14 skincare

De volgende AT14 skincare producten zijn verkrijgbaar:

  • AT14 Gezichtscrème
  • AT14 Handcrème
  • AT14 Bodycrème
  • AT14 Shampoo
  • AT14 Douchecrème

Wil je de AT14 skincare producten bestellen ? Deze zijn rechtstreeks verkrijgbaar via dermatologie-winkel.nl.

Laatst bewerkt 27/08/2019