Allesoverallergie.nl werkt nu samen met Apotheek & Huid

Allesoverallergie.nl en Apotheek & Huid gaan samenwerken. De samenwerking heeft als doel mensen deskundig te adviseren die last hebben van luchtwegallergie (zoals hooikoorts en huisstofmijtallergie) of van een allergische huid.

Apotheek & Huid

 

Via een melding op de website Allesoverallergie.nl (website van ALK) zullen bezoekers van deze website geattendeerd worden op de klantenservice van Apotheek & Huid. Indien gewenst kunnen zij contact zoeken met de klantenservice via telefoon, email of whatsapp. De praktijk laat namelijk zien dat mensen met dergelijke allergieklachten vaak (te) lang rondlopen voordat ze naar hun huisarts gaan met alle gevolgen van dien (zeker in deze tijden met Corona). Op deze manier hopen we de drempel te verlagen voor mensen die hun allergieklachten niet onder controle krijgen en sneller in actie komen om deze aan te pakken. Want je hoeft je klachten simpelweg niet te accepteren.

De klantenservice van Apotheek & Huid kan je een persoonlijk en deskundig advies geven over hoe je je luchtwegallergie, zoals hooikoorts, of je huid met neiging tot allergie (verder) kunt behandelen.